get your Get your tickets now! now!

Talent Award

ICFR Talent Award is terug!

Zie hier de nieuwste spraakmakers van de comedy-scene, vóór ze hun definitieve doorbraak maken. De winnaars van voorgaande jaren ontpopten zich tot blijvertjes. 

Bij deze een oproep aan alle comedy talenten voor deelname aan het ICFR Talent Award 2017! Maak kans om op te treden voor een vakjury en plaats je voor een plek op het grote podium tijdens het INTERNATIONAL COMEDY FESTIVAL ROTTERDAM 2017.


Hoe werkt het?

+ Meld je aan via de aanmeldknop. 
+ Aanmelding sluit op 8 september 23:59 
+ Op 11 sept 20:00 maken wij in ons Facebook event 16 filmpjes van de talenten die doorgaan en gaan strijden voor podiumtijd. Het publiek kan dan direct starten met stemmen d.m.v. het liken van je favoriet. 
+ Op 22 sept 23:59 sluit de mogelijkheid jouw favoriet naar het podium te stemmen via Facebooklikes
+ Op 26 sept maken wij 9 deelnemers bekend waaronder de 8 deelnemers met de meeste likes op hun ingezonden filmpje plus de eventueel toegekende wildcard(s) 
+ Optreden in een line-up show door de 9 deelnemers, locatie en datum tbc. Het optreden vindt plaats voor een vakjury. 
3 namen zullen doorgaan naar de finale en daarmee zullen deze 3 finalisten officieel aan de line-up van het ICFR 2017 toegevoegd worden.
+ Op 7 okt zullen de finalisten optreden tijdens de Talent Award Show voor de vakjury!

Geen zin om deel te nemen maar wil je wel naar het ICFR komen om deze talenten en nog heel veel meer comedians te zien?  Scoor dan nu een dagticket!

Aanmelden

Save the date! 7 oktober 2017

Laughterparty

Wat is een festival zonder een afterparty?! Als je zaterdag 7 oktober na afloop van het festival nog lekker door wilt gaan kan dat. Elk jaar organiseren wij de officiële Laughterparty! Meet je favoriete comedian op de dansvloer en ga los op gezellige muziek van onze DJ's.