get your Get your tickets now! now!

JANNICK HAMBERG WINNAAR ICFR TALENT AWARD 2017 

De winnaar van het ICFR talent Award is bekend! Na een spannende finale waarin de finalisten Badr Maghrani, Jannick Hamberg en Huibert-Jan van Roest in een nek aan nek race waren tijdens de ICFR Talent Award in zaak.acht, heeft het publiek en de wel geselecteerde jury een keus gemaakt. Het was een spannende uitslag maar ook dit jaar kwamen ze er weer uit. We kunnen met trots vertellen dat zowel de Publieksprijs als de Vakjuryprijs is gegaan naar Trommergerofffel… Jannick Hamberg!  Hou Jannick en natuurlijk de overige finalisten goed in de gaten. We gaan nog veel van ze horen!

Volgens jaar een nieuwe ronde en zijn er weer nieuwe kansen! Voor nu willen we alle deelnemers en juryleden bedanken voor hun deelname aan de vierde editie van het ICFR Talent Award!

FINALISTEN

Badr Maghrani | Jannick Hamberg | Huibert-Jan van Roest 

WINNAAR ICFR TALENT AWARD 2017

Jannick Hamberg | Publieks en vakjuryprijs 

Nieuw blokkenschema 7 oktober 2017

Laughterparty

Wat is een festival zonder een afterparty?! Als je zaterdag 7 oktober na afloop van het festival nog lekker door wilt gaan kan dat. Elk jaar organiseren wij de officiële Laughterparty! Meet je favoriete comedian op de dansvloer en ga los op gezellige muziek van onze DJ's.