get your Get your tickets now! now!

English version

Plan je bezoek

Toegang alleen met polsbandje
Bij de kassa in Kantine Walhalla (Veerlaan 11) kun je je ticket omruilen voor een polsbandje. Toegang tot de shows is alleen op vertoon van een polsbandje (niet met een ticket)! Kaarten kosten op de dag zelf bij de kassa € 32,50.

Tijden
16:00 kassa open
17:00 start eerste show
23:45/0:00 einde laatste shows
0:00 - 00:45 late night show in Kantine Walhalla
23:30 - 2:00 Laughterparty in Fenix House

Vervoer
De centrale kassa is in Kantine Walhalla, Veerlaan 11 3072 AN Rotterdam / Katendrecht 

Metro /Trein 
Neem vanaf Rotterdam CS de metrolijn D of E - richting Zuid (Slinge of Spijkenisse), of vanaf zuid metrolijn D of E richting Rotterdam Centraal of Den Haag Centraal: uitstappen bij halte Rijnhaven.  
Dan nog 10 minuten lopen: loop het metrostation uit en steek de weg over. Houdt de JUMBO aan jouw rechterhand en loop via de Brede Hilledijk Katendrecht op. Alsmaar rechtdoor, rechts afbuigen de Veerlaan in. Rechtdoor totdat je op het driehoekige Deliplein komt. Links zie je de wereldberoemde tattooshop van Tattoo Bob. Plein oversteken, daar is Theater Walhalla/de centrale kassa! 
Uitstappen bij metrostation Wilhelminaplein is ook een optie; je loopt dan over de Wilhelminakade, richting Hotel New York. Voor Hotel New York zie je aan de linkerkant de Rijnhavenbrug. Direct over de brug aan jouw linkerhand; Theater Walhalla/de centrale kassa.
 
Watertaxi  
Afstapplaats Katendrecht-Provimi. Loop voor Provimi langs richting Veerlaan. Aan de rechterkant verschijnt het Deliplein. Aan jouw rechterhand, Voilá Theater Walhalla/de centrale kassa. (Reserveren en info over opstapplaatsen 010-4030303. www.watertaxirotterdam.nl ) 
 
Bus 
Vanuit de stad en de regio Rijnmond e.o. zijn er diverse busverbindingen naar Zuidplein met aansluiting op buslijn 77 naar Katendrecht/Deliplein (minimaal drie keer per uur). Je stapt uit bij halte Veerlaan. 
 
Op de fiets 
Vanuit het centrum van Rotterdam: steek de Erasmusbrug over (Colletje van de vierde categorie, stijgingspercentage 4%!!) en sla rechtsaf de Wilhelminapier over richting Hotel New York. Voor Hotel New York zie je de Rijnhavenbrug die je naar Katendrecht brengt. Direct na de afrit zie je Theater Walhalla/de centrale kassa.

Met de auto
Volg vanaf de Ring Rotterdam Havennummer 1280. Het brengt je naar het Deliplein. Hou er rekening mee dat de Maastunnel dicht is, de reistijd met de auto is daardoor langer dan normaal!

Parkeren 
In de gehele wijk is het betaald parkeren, maandag t/m zaterdag 9.00u - 23.00u.
Betaald parkeren geschiedt in Rotterdam dmv kentekenparkeren: Bij de parkeerpaal (hoek Deliplein, voor Tattoo Bob) betaal je met bankpas of creditcard (€3,20 per uur) of met mobiel-parkeren; zone 350. Aanvullend op de parkeerplaatsen bij het Nieuwe Luxortheater, het kantorenpand World Port Centre en Hotel New York kan er ook geparkeerd worden bij de Maastoren.

Nieuw blokkenschema 7 oktober 2017

Laughterparty

Wat is een festival zonder een afterparty?! Als je zaterdag 7 oktober na afloop van het festival nog lekker door wilt gaan kan dat. Elk jaar organiseren wij de officiële Laughterparty! Meet je favoriete comedian op de dansvloer en ga los op gezellige muziek van onze DJ's.