get your Get your tickets now! now!

Nieuw blokkenschema 7 oktober 2017

VIERDE EDITIE ICFR WEDEROM EEN SUCCES!

Het International Comedy Festival Rotterdam (ICFR) zit erop en vond afgelopen zaterdag 7 oktober plaats in 14 sfeervolle locaties op het bruisende Katendrecht en de Wilhelminapier. We hebben deze avond genoten van meer dan 50 nationale en internationale comedians waaronder succesvolle shows van o.a. Raoul Heertje, André Manuel, Jandino, Ronald Giphart, Kiki Schippers met Band, Ray Badran (AU), Emmanuel (UK), Stefano Keizers, Sarah Keyworth, Will E (USA), Deng Boy, The Kagools (UK), Kasper van der Laan en Javier Guzman.

Ondanks de regenbuien en een gecancelde vlucht met (6!) comedians, kijken we met veel enthousiasme terug op een geslaagde vierde editie van het ICFR! Hierbij bedanken we alle bezoekers, vrijwilligers, locaties, and last but not least, comedians voor jullie komst en inzet.

Zonder lach geen leven, en zonder de comedians, de locaties en het publiek geen comedy. Het ICFR is klaar voor editie nummer 5 om wederom weer samen de humor te bedrijven! 

 

meer nieuws

Laughterparty

Wat is een festival zonder een afterparty?! Als je zaterdag 7 oktober na afloop van het festival nog lekker door wilt gaan kan dat. Elk jaar organiseren wij de officiële Laughterparty! Meet je favoriete comedian op de dansvloer en ga los op gezellige muziek van onze DJ's.