get your Get your tickets now! now!

Pieter van Breevoort

Pieter van Breevoort is stand-up comedian, voor het ICFR maakte hij vlogs als #waarheidswarrior

Pieter van Breevoort (12 april 1982) is eigenlijk natuurkundige, maar heeft altijd ook een grote liefde voor stand up comedy gehad. Toch ging hij pas na zijn dertigste stand uppen. Hij stond in de finale van het Utrecht Kleinkunst Festival met het duo Dominee- & Dokterszn. In 2016 won hij de juryprijs van de Utrechtse Comedyhuis Comedy Competitie en speelde op het Utrecht International Comedy Festival. In 2017 won hij zowel de jury- als de publieksprijs van de Delft Comedy Talent Award. Op het podium vertelt hij graag over taal, reflectie en zelfbewustzijn onder het mom: weet wat je zegt.
 
“Hij praat op een droogkomische, onderkoelde manier die origineel is, waar moed voor nodig is, en die tevens past bij de komische inhoud die hij vertelt. (…) De grappen zitten dan ook goed in elkaar. Pieter straalt echtheid uit.” – Juryrapport Delft Comedy Talent Award.


zaterdag 7 oktober 2017
Aanvang Soort Locatie  
21:45 uur Line-up Dutch Pinball Museum 2017-10-07 21:45:00 2017-10-07 23:59:59 Europe/Amsterdam ICFR International Comedy Festival Rotterdam Pieter van Breevoort Dutch Pinball Museum (Rotterdam) Rotterdam Festival info@icfr.nl

Nieuw blokkenschema 7 oktober 2017

Laughterparty

Wat is een festival zonder een afterparty?! Als je zaterdag 7 oktober na afloop van het festival nog lekker door wilt gaan kan dat. Elk jaar organiseren wij de officiële Laughterparty! Meet je favoriete comedian op de dansvloer en ga los op gezellige muziek van onze DJ's.