get your Get your tickets now! now!

Jimmy Carr

Wat kun je nog zeggen over Jimmy Carr, de spectaculaire headliner van het festival, dat niet al gezegd is? Hij is ooit omschreven als ‘de hardst werkende man in comedy’, maar zelf vindt hij dat niet heel indrukwekkend. Alsof je zegt dat iemand de ‘langste dwerg’ is, of ‘de gezondste Schot’. Niets om over naar huis te schrijven.

Maar Jimmy Carr is dat wél. Of hij nu komische spelshows op tv presenteert, of enorme volle zalen trekt met zijn verrassend intieme stand up shows: Jimmy laat zich altijd van zijn beste kant zien. Hij staat bekend om zijn soms zwarte humor en messcherpe one-liners -- en om zijn droge stijl, die hij regelmatig opleukt met zijn herkenbare lach. Carr is Britse comedy pur sang.

Het ICFR is er trots op haar publiek een unieke mogelijkheid te bieden om Jimmy’s nieuwste stand up show ‘Funny Business’ te aanschouwen. Zoals de man het zelf omschrijft: “Je komt voor de slimme inzichten in het lot van het mensdom, je gaat met een hoop penis-grappen naar huis!” Oftewel: Carr op z’n best!


Nieuw blokkenschema 7 oktober 2017

Laughterparty

Wat is een festival zonder een afterparty?! Als je zaterdag 7 oktober na afloop van het festival nog lekker door wilt gaan kan dat. Elk jaar organiseren wij de officiële Laughterparty! Meet je favoriete comedian op de dansvloer en ga los op gezellige muziek van onze DJ's.