get your Get your tickets now! now!

Eric van Sauers

Eric van Sauers is toegevoegd aan het programma van het International Comedy Festival Rotterdam! Eric zal een exclusieve pré try-out doen van zijn nieuwe show genaamd ‘’Lief en Leed’’ in de intieme zaal van het Walhalla Theater in Rotterdam. Zoals altijd kiest de meesterverteller ervoor om de allereerste stappen van zijn nieuwe voorstelling te zetten in kleine gezelschappen. Om intiem zijn gedachten te delen én uit te glijden. Om raak te schieten en hard te missen. Om elkaar te bewonderen en uiteraard om te lachen. Verwacht tijdens de show meer stand-up dan cabaret. Zoals Eric zelf aangeeft; Meer snel. Meer hard. Meer urgent. Een show zoals alleen Eric het kan doen.

Eric lanceerde zichzelf in 1997 rechtstreeks vanuit het stand-up comedy gezelschap ‘De Comedytrain’ het Cameretten festival in, dat hij glansrijk won. Wat volgde waren succesvolle programma’s zoals ‘Een fijn warm mens’, ‘De Ware Liefde’ en ‘Smulpapen’. In 2005 won hij De Neerlands Hoop en voor zijn voorstelling ‘Ridder’ werd hij in 2010 genomineerd voor de Poelifinario. Daarna werd het langetijd stil, om met ‘Ontroert’ – sterk als nooit tevoren – weer ten tonele te verschijnen.


Nieuw blokkenschema 7 oktober 2017

Laughterparty

Wat is een festival zonder een afterparty?! Als je zaterdag 7 oktober na afloop van het festival nog lekker door wilt gaan kan dat. Elk jaar organiseren wij de officiële Laughterparty! Meet je favoriete comedian op de dansvloer en ga los op gezellige muziek van onze DJ's.