get your Get your tickets now! now!

Bastiaan Geleijnse

Niet één keer, … Bastiaan Geleijnse spreekt maar liefst twee keer: Fokke & Stukke mogen het zeggen én Spoedcursus Humor!

Fokke & Sukke mogen het zeggen
Fokke & Sukke stonden in 1999 voor het eerst in NRC Handelsblad. Sindsdien hebben Auteurs Reid, Geleijnse en Van Tol absolute vrijheid om wat zij maar willen in de krant te zetten. Maar hoe ga je om met die vrijheid? Bastiaan Geleijnse neemt in deze lezing een aantal keuzes met u door. Wat deden Fokke & Sukke met gelovigen, met terroristen en pedos? En met hun slachtoffers? En wat is er toch met dat bootje op het Noord-Hollandsch Kanaal?

Spoedcursus Humor
Bastiaan Geleijnse is één van de mannen achter de alom tegenwoordige Fokke & Sukke. Nu geeft hij eindelijk zijn comedy-geheimen prijs, in een hilarische en interactieve 'spoedcursus humor’! Bastiaan licht de sluier op en vertelt wat er nodig is om grappen te verzinnen, van de meest fijnzinnige ironie tot de vettigste onderbroekenlol. Lach terwijl u leert!


Nieuw blokkenschema 7 oktober 2017

Laughterparty

Wat is een festival zonder een afterparty?! Als je zaterdag 7 oktober na afloop van het festival nog lekker door wilt gaan kan dat. Elk jaar organiseren wij de officiële Laughterparty! Meet je favoriete comedian op de dansvloer en ga los op gezellige muziek van onze DJ's.