get your Get your tickets now! now!

Andries Tunru

Andries Tunru (1991) groeide op in Culemborg. Na het behalen van zijn bachelordiploma Sociale Psychologie (Universiteit Utrecht) studeerde hij aan de Koningstheateracademie Den Bosch, een HBO-opleiding tot cabaretier. In juni 2015 studeerde hij af met zijn soloprogramma “Vlees, vis, wal en schip”.

Hij speelde al eerder in theaters door heel Nederland, op stand-up podia en zelfs op Lowlands. In 2015 won hij samen met Stefan Hendrikx het Amsterdams Studenten Festival met hun duo-improvisatie Beperkt Houdbaar. In 2016 stond hij solo in de finale van het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival en won hij zowel de jury- als de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Daarnaast is hij artistiek en zakelijk leider van improvisatiecomedy-collectief Flunknarf en is hij columnist voor het Radio 1-programma Druktemakers. Andries schrijft zijn bio’s in de derde persoon enkelvoud zodat het lijkt alsof hij daar een mannetje voor heeft.


Nieuw blokkenschema 7 oktober 2017

Laughterparty

Wat is een festival zonder een afterparty?! Als je zaterdag 7 oktober na afloop van het festival nog lekker door wilt gaan kan dat. Elk jaar organiseren wij de officiële Laughterparty! Meet je favoriete comedian op de dansvloer en ga los op gezellige muziek van onze DJ's.